Toneel aan de Kepel sinds 1945
Header

Reserveren

Via dit formulier kunt u een reservering plaatsen voor onze voorstelling Oet Leefde?, bestaande uit de eenakters De Brief van Don Juan en Grand Dessert. De reservering wordt via e-mail bevestigd.

Voorstellingsdata: 6, 7, 13 en 14 oktober 2023
Locatie: Gemeenschapshuis ‘t Sjoolpaad  – Schoolpad 55 a, 6045 AL Roermond
Entree: € 12,50 p.p. 
Aanvang: 20.00 uur

Voornaam*

tussenvoegsel

Achternaam*

Let op: reserveert u voor iemand anders? Vul dan niet uw eigen naam in, maar de naam van degene die de kaarten komt afhalen bij de kassa.

E-mailadres voor bevestiging reservering*

Aantal kaarten*

Voor welke voorstelling wilt u reserveren?*

Wilt u af en toe een nieuwsbericht per e-mail ontvangen over Speelgroep Kapel (bijvoorbeeld over nieuwe voorstellingen)?
Ja, dat wil ik!

Opmerkingen/bijzonderheden

* Verplicht veld
Ziet u onze bevestiging niet binnen enkele minuten in uw mailbox? Controleer dan de map ongewenste berichten, spam of overige berichten/onbelangrijke e-mail.

Handig om te weten:

  • De foyer en bar van Gemeenschapshuis ’t Sjoolpaad zijn op de avond van de voorstelling vanaf 19.15 uur geopend. Vanaf dat moment kunt u de kaarten ophalen en afrekenen. Vanaf ongeveer 19.45 uur kunt u plaatsnemen in de zaal.
  • Er geldt voor onze voorstellingen ‘vrije zit’; het is niet mogelijk om zitplaatsen te reserveren. Voor toeschouwers die slechthorend of slecht ter been zijn, zijn een beperkt aantal zitplaatsen op de voorste rijen beschikbaar. Als u hiervan (samen met 1 begeleider) gebruik wil maken, kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld.
  • De door u ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt om uw reservering te verwerken en een bevestiging te verzenden, en verwijderd na de voorstellingsdatum. U kunt aangeven of u in de toekomst nieuwsberichten per e-mail wilt ontvangen. Deze worden alleen verzonden als u dit nadrukkelijk aangeeft, en u kunt zich hiervoor altijd weer afmelden.
  • Liever niet online reserveren? Entreekaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar bij ’t Kepels Winkelke (Kapellerlaan 223 Roermond). 
Als er problemen zijn met het reserveren of als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de webmaster.