Toneel aan de Kepel sinds 1945
Header

Speelgroep Kapel: ‘ne Kulturele Aovend

Speelgroep Kapel presenteert ‘ne Kulturele Aovend, (naar ‘An Evening of Culture’ van Mark Landon Smith), onder regie van Marij Dorssers.

In deze komedie staan de leden van de nieuwe Vereniging ter Bevordering van Kultuur aan de Kepel, de ‘V.B.K.K.’, voor de première van hun eerste uitvoering. De laatste hand wordt gelegd aan de allerlaatste voorbereidingen met nog één snelle repetitie, waarna de première gespeeld zal worden. 

Amusement, poëzie, zang, show en zelfs de opvoering van de Romeo en Julia tragedie wordt niet geschuwd. Of alles op rolletjes verloopt? Om met Shakespeare te spreken: ‘…that is the question!’

De V.B.B.K. gaat ervoor! Elk personage zet zijn schouders onder de uitdaging  om er een mooie culturele avond van te maken.

Regisseur Marij Dorssers zegt erover: ‘Op de bühne doen de V.B.B.K.-spelers hun best om alle uitdagingen perfect te volbrengen. Ondanks – of juist dankzij – hun pogingen loopt de situatie uit de hand. Voor het publiek in de zaal herkenbaar. De situatie stemt tot hilarische vrolijkheid‘.

 

Regie: Marij Dorssers

Spelers: Léon Derix, Martin Evers, Lara Janssen, Paul Pijpers, Jacqueline Schmitz, Sien Smeets, Marli Strous, Esther Sutcliffe, Sam Sutcliffe

Speeldata: 14, 15, 21 en 22 oktober 2022
Locatie: Gemeenschapshuis ‘t Sjoolpaad – Schoolpad 55a, 6045 AL Roermond
Aanvang: 20.00 uur (foyer geopend om 19.15 uur)
Entree: € 10,- 

Kaarten zijn online te reserveren, of verkrijgbaar in de voorverkoop bij Café-Zaal Aad Remunj (Herkenbosscherweg 10) of ’t Kepels Winkelke (Kapellerlaan 223).

 

 
foto: Emile Geelen