Toneel aan de Kepel sinds 1945
Header

Nieuwe Voorzitter & Start 2013

januari 2nd, 2013 | Posted by Webmaster in Diversen

Het nieuwe jaar brengt nieuwe dingen, ook voor Speelgroep Kapel. Zoals bekend is Wim Smeets na jarenlange onvoorwaardelijke inzet gestopt als voorzitter van Speelgroep Kapel. Wim heeft altijd veel werk verricht in het bestuur en rondom de uitvoeringen, en wij willen hem ook danken voor alles wat hij voor ons heeft betekend, en hopen hem nog vaak te mogen verwelkomen op onze uitvoeringen.

Gelukkig hebben we een waardige opvolging gevonden: Frans Vogels heeft aangeboden om de voorzittershamer over te nemen. Frans is al jarenlang betrokken bij de vereniging als ondersteuner en in het bijzonder licht- en geluidstechnicus, en staat vooral bekend als de man van “vraag maar en ik kan het regelen”. We zijn daarom erg blij dat hij nu als voorzitter zich blijft inzetten voor de club.

Ook zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de grote productie van 2013, die in oktober weer op de planken komt. Wat we gaan spelen verklappen we nog even niet, behalve dat we Truus Rutten weer bereid hebben gevonden om te regisseren, en dat we ook aan een aantal kleinere projecten werken. Hou de site in de gaten voor meer nieuws!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.