Toneel aan de Kepel sinds 1945
Header

Meespelen?

Wil je met ons mee stralen op het podium? Of vind je het juist leuk om te timmeren aan ons decor, een prinsessenjurk in elkaar te naaien of iemand goed in de spotlight te zetten? Misschien ben je een echte regelaar die ons in het bestuur kan ondersteunen?

We heten nieuwe leden van harte welkom! Nog nooit toneel gespeeld? Geen probleem, want toneel spelen kun je leren! Het belangrijkste is dat je enthousiast bent.
Vind je het echt niks (wat wij betwijfelen), geen zorgen, want dan zijn er nog genoeg andere manieren waarop je kunt bijdragen aan het spel! Een goed toneelstuk valt of staat namelijk met goede hulp achter de schermen.

Dus als jouw hart sneller klopt van toneel (of het nu op de bühne, of achter de coulissen is), dan maken wij graag kennis met je. In het bijzonder zijn wij op zoek naar mannelijke toneelspelers, maar ook als je dat niet bent, horen we graag van je.
Vul onderstaand formulier in, en wij nemen contact met je op!

 

Speelgroep Kapel verwerkt je contactgegevens alleen om je aanmelding te verwerken. Je contactgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Kies je er voor om niet bij onze vereniging actief te worden? Dan verwijderen wij je contactgegevens.