Toneel aan de Kepel sinds 1945
Header

“Hie sjtaon veer, en veer wille geweun ein bietje sjtraole!”

oktober 24th, 2022 | Posted by Webmaster in Nieuws
Wat was het spannend… na 3 jaar gedwongen toneelpauze weer beginnen met repeteren (in eerste instantie zelfs nog op 1,5 meter afstand) en uiteindelijk met een nieuwe groep (waaronder vier debutanten) met “‘ne Kulturele Aovend” (onder regie van Marij Dorssers) weer op het toneel staan…
 
Maar wat hebben we genoten, en wat zijn we dankbaar: voor alle (bestuurs)leden en vrienden die ons achter de schermen hebben ondersteund, en voor de vier volle zalen met zowel nieuwe gezichten als trouwe fans. We zijn heel blij dat jullie de weg naar ’t Sjoolpaad weer hebben gevonden! Ons toneelhart ging er harder van kloppen en we hebben nu alweer zin om aan onze nieuwe voorstelling voor volgend jaar te werken (en we hopen jullie dan ook weer te zien)!
En ging jouw toneelhart óók harder kloppen van onze voorstelling, en wil je zélf eens op het toneel stralen? Of wil je niet op het toneel staan, maar juist achter de schermen meedenken en helpen, bijvoorbeeld aan decor, kleding of grime, of misschien zelfs wel als bestuurslid? Dan willen we je graag leren kennen! Stuur ons een berichtje via Facebook Messenger, of mail ons via secretariaat@speelgroepkapel.nl.
 

foto: Emile Geelen

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.