Toneel aan de Kepel sinds 1945
Header

Het zit er weer op!

oktober 14th, 2012 | Posted by Webmaster in Productie 2012

Zaterdagavond hebben we alweer de laatste voorstelling gespeeld van ’t Kin Vraemp Gaon. Terwijl we op dit moment het decor en de attributen weer opbergen, kijken we met tevredenheid terug op vier zeer geslaagde voorstellingen. Wij als Speelgroep hebben genoten van de voorstellingen, en gezien de enthousiaste reacties u als publiek ook.

Graag willen we onze regisseuse Truus Rutten en de licht- en geluidtechnici Frank Aben, Miel Rutten en Frans Vogels bedanken. Een speciaal woord van dank aan de vele ondersteunende leden, vrienden en familie die tijdens het repetitieproces en de uitvoeringen belangeloos de handen uit de mouwen steken (of het nu voor decorbouw of een bardienst is) en het voor de spelers een stuk makkelijker maken.
En als laatste een zeer bijzonder woord van dank voor Wim Smeets, die alles rondom de uitvoeringen in goede banen leidt, en na jaren van onmisbare inzet ons helaas als voorzitter gaat verlaten.

Ook alle trouwe fans en toeschouwers bedankt voor jullie bezoek en enthousiasme. In januari beginnen we weer met repeteren om in het najaar weer een fantastisch stuk op de planken te brengen (wederom onder regie van Truus Rutten), dus hou onze site in de gaten. Direct op de hoogte gebracht worden kan door ons leuk te vinden op Facebook!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.